29 Nov 2019

Sammen med World Animal Protection har rejseportalen Airbnb udarbejdet en dyrevelfærdspolitik. Den råder til, at man oplever vilde dyr i naturen.

Folk skal lade...

21 Nov 2019

Administrerende direktører verden over er enige om, at virksomheders bæredygtighedsindsatser ikke leverer nok for at nå FN's bæredygtighedsmål.

Der er lang vej...

18 Oct 2019

Efter at have gennemlæst 98 studier er forsker Lynne Snedon overbevist: Fisk føler smerte mere eller mindre på samme måde som mennesker.

Der er ikke længere tviv...

16 Sep 2019

Nye skjulte optagelser hos en svineproducent har fået Tesco til at stoppe samarbejdet. Det er tredje år i træk, at optagelser viser kritisable forhold hos produ...

3 Sep 2019

Ny forskning viser, at ilttab i havet førte til, at 23 pct. af alle havdyr forsvandt, og meget tyder på, at noget lignende er under opsejlning.

Det var et falden...

26 Jul 2019

Klimaforandringerne påvirker havets temperatur og får arter til at søge mod andre egne. Havet er blevet mere uforudsigeligt, mener en professor i marinebiologi.

...

13 Jul 2019

Et nyt studie viser empatiske tegn blandt geder, og kan ifølge en af forskerne bag betyde, at vi bør gentænke vores måde at holde dyr på i landbruget.

Geder er i...

9 Jun 2019

I fire måneder interviewede Liv Grant klimaforskere og mennesker, som er hårdt ramt af klimaforandringerne. Det førte til, at hun udviklede klimaangst.

Samme år...

5 May 2019

Et nyt studie kan besvare et spørgsmål om fortidens ekstreme varmehop. Svaret ligger i skyerne og er en advarsel om, hvad der venter os, hvis vi fortsætter CO2-...

25 Apr 2019

Marsvin og andre kæledyr kan hjælpe med at styrke hjerneskadede patienters sociale og følelsesmæssige kompetencer, viser ny forskning.

Mennesker, der pådraget si...

Tidligere >

Please reload

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic