Topnyheder

Bilindustrien kæmper imod en grøn omstilling af bilparken

Danmark og andre EU-lande vil gøre Europas vognpark grønnere. Men bilindustrien kæmper imod. "Bilindustrien kæmper imod med næb og klør, hver gang kravene skærpes. Men vi er helt basalt nødt til at bevæge os hen mod fremtiden," siger Anders Stouge, vicedirektør i Dansk Energi til Jyllands-Posten.

Læs hele artiklen på jp.dk.

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic