Topnyheder

K-medlem frosset ud: Minder for meget om en fra Danmarks Naturfredningsforening

Der er grænser for, hvor meget man kan gå op i miljøet, når man er byrådsmedlem af Det Konservative Folkeparti, der ellers bryster sig af at være den grønne stemme i blå blok.

Gruppeformand Niels Christiansen har været for kritisk over for landbruget, mener den konservative vælgerforening. Foto: Pixabay

Det Konservative Folkeparti er kendt som den grønne stemme i blå blok, men miljøhensynet kan tilsyneladende også blive for stort. I hvert fald i Varde Kommune.


Ifølge Jydske Vestkysten ønsker bestyrelsen i den konservative vælgerforening i kommunen nemlig, at gruppeformand Niels Christiansen ikke står på på opstillingslisten ved næste valg.Formanden for vælgerforeningen, Jørn S. Pedersen, mener, at Niels Christiansen ikke er "specielt konservativ" og hverken har forståelse for erhvervet eller respekt for landbruget.


- "Han har altid været imod landbrugets udvikling og på det sidste fokuseret meget på, at problemerne med MRSA udelukkende er landbrugets skyld," siger Jørn S. Pedersen til Jyske Vestkysten.

Adspurgt af journalisten, om man ikke kan mene det som konservativ, lyder svaret:


- "Jo, det kan man godt, men jeg mener bare ikke, at vi skal mene det herude. Jeg mener mere, han er en repræsentant for Danmarks Naturfredningsforening end for de Konservative."


Jørn Pedersen fastholder, at han anser sig selv som konservativ og siger til avisen:


- "Jeg synes, jeg har en tilgang til landbrug og miljø, som partiet også har på landsplan."Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE