Topnyheder

Mænd kørte bjørn ihjel i sneen - nu går russisk politi ind i sagen

"Mas ham! Mas ham!" lyder det i en YouTube-video, hvor mænd kører frem og tilbage over en bjørn og bagefter slår den i hovedet med et jernrør. Nu har russisk politi indledt en efterforskning

Russisk politi skal nu undersøge, om en gruppe mænd har udsat en bjørn for dyremishandling. En YouTube-video viser flokken af mænd, som i et tungt off-road køretøj kører frem og tilbage over en bjørn i sneen i Sibirien. Det skriver The Guardian.

"Mas ham! Mas ham!" råber en af mændene angiveligt, og da bjørnen forsøger at rejse sig, lyder det: "Den er stadig i live!", hvorefter en af dem flere gange slår den i hovedet med et jernrør, indtil den ikke længere bevæger sig.

Myndighederne har indtil videre fastslået, at der er tale om minearbejdere fra det russiske Yakutia-område, fortæller en talsperson for det russiske indenrigsministerium.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters vil man undersøge, om mændene kan blive straffet for at have slået et dyr ihjel på sadistisk vis, hvilket ifølge lovgivningen kan straffes med fængsel i op til to år.

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE