Topnyheder

Aqua-Lene har meldt sig som frivillig på dyreinternat

Dyrenes levesteder skrumper ind, ligegyldigheden truer fødevareindustrien, og kæledyr behandles som ting, mener Lene Nystrøm fra Aqua. Hun vil nu hjælpe til som frivillig på et internat.

Aqua-Lene har doneret 50.000 kr. til Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde. Foto: Dyrenes Beskyttelse

Med en check på 50.000 kr. kunne Lene Nystrøm, sangerinde i popgruppen Aqua, forleden give en økonomisk håndsrækning til Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde.

Ikke nok med det; Lene Nystrøm vil også selv hjælpe til på internatet som frivillig i de perioder, når hun har fri. Det fortæller hun til Dyrenes Beskyttelses hjemmeside.

- "Vi har alle sammen et ansvar over for dyr. Specielt i dag, hvor dyrenes naturlige element skrumper ind og bliver mere og mere presset ind i menneskets verden og ønsker. Ligegyldighed er en stor trussel i fødevareindustrien, og kæledyr bliver behandlet som ting. Jeg har rejst verden rundt og oplevet situationer med dyr, jeg ikke en gang orker at gengive her," siger Lene Nystrøm.

Vi har alle en pligt

Hun mener, at medierne fokuserer "meget lidt" på dyrevelfærd, og at alle har en pligt til at hjælpe dyrene, så godt de kan - og opdrage deres børn til det samme.

- "Dyr er vigtige for mig, fordi jeg føler en stor samhørighed med naturen og dyr. Vi har flyttet os så langt væk fra det, vi oprindeligt kom fra, og derfor søger jeg tryghed i dyrene og naturen," fortæller hun.

Selv er Lene Nystrøm vokset op på landet, hvor hun havde hunde og katte, og nu har hun sin 13-årige Jack Russel-terrier Gaia.

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE