Topnyheder

Kuwait vil bruge knap 800 mia. kr. på at nå rekord


Hverken klimaaftalen eller den lave oliepris får Kuwaits styre til at drosle ned på olieproduktionen. Tværtimod øges satsningen på det fossile brændstof de kommende år.

Knap 34,5 mia. dinar svarende til 764 mia. kr. er øremærket olieprojekter alene de næste fem år. Det meddeler Wafa al-Zaabi, planlægningsleder hos det statsejede Kuwait Petroleum Corp., på en oliekonference ifølge middle-east-online.com.

I forlængelse af det forventer Kuwait at øge produktionen af olie fra godt tre millioner tønder dagligt til fire millioner i 2020. Dermed vil landet ifølge Bloomberg nå sin højeste produktionskapacitet nogensinde.

Nationen er dog med i klimaaftalen og sendte repræsentanter med til ceremonien i slutningen af april, da aftalen blev underskrevet af repræsentanter fra størstedelen af verdens nationer.

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic