Topnyheder

Minister spørger borgerne til råds om ny dyrevelfærdslov


Både dyreværnsorganisationer og borgerne får mulighed for at blive hørt og komme med forslag, inden New Zealands regering ændrer sin dyrevelfærdslov.

Ifølge radionz.co.nz har landets ansvarlige ministerium på området valgt at afholde fem offentlige høringer for at få feedback på 85 foreslåede lovændringer, der bl.a. indeholder et forslag om, at det kan give bødestraf, hvis man efterlader sin hund i en varm bil.

Loven har også til hensigt at styrke dyrevelfærden i landbruget, hvilket kan ske, efter at dyreværnsorganisationer gennem flere år har offentliggjort optagelser, der viser horrible forhold for kalve, grise og burhøns.

Se optagelser fra Animals Australia i ovenstående videoklip.

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic