Topnyheder

Elefant døde som turistattraktion


En elefant er død i turistbyen Pattaya, Bangkok, efter nytårsfyrværkeri. Foto: Aleksandr Zykov/flickr

Hunelefanten Samruai kom sig tilsyneladende aldrig over chokket fra det fyrværkeri, der blev affyret nytårsaften. Hun er nu erklæret død efter at have været i koma - sandsynligvis som følge af nytårsfyrværkeri. Det skriver mediet bangkok.coconuts.co.

50-årige Samruai har i flere år været tvunget til at give turister rideture i turistbyen Pattaya, Bangkok, men da der nytårsaften 2015 blev affyret fyrværkeri, fik hun så stort et chok, at hun aldrig kom sig igen. Hun begyndte efterfølgende at udvise tegn på sygdom, og på et tidspunkt faldt hun om uden at kunne rejse sig igen.

Man forsøgte siden forgæves at redde hende med antibiotika og saltvandsindsprøjtninger, men hun gik i koma og blev erklæret død i lørdags. Hun blev begravet uden for Bang Lamung-templet.

Billeder fra begravelsen kan ses på bangkok.coconuts.co's hjemmeside (eksternt link).

Elefanter kan blive op til 70 år.

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE