Topnyheder

Kiwi ændrer sin økologirabat


I forbindelse med en endnu større satsning på økologi har discountkæden Kiwi valgt at afskaffe den faste økologirabat på 10 og 20 pct. til kunder med et Kiwikort. I stedet vil der være ugentlige økologitilbud til kunder med kortet.

Forskellen vil være, at hvor man før fik 20 pct.'s rabat på al økologisk okse- og svinekød og 10 pct. på al øvrig økologi med et Kiwikort, vil rabatten nu gives på forudbestemte varer, som ændres fra uge til uge.

Ændringen sker, i forbindelse med at Kiwi i september og oktober vil udvide sit økologisortiment, der allerede måles til at være det største af de danske discountkæder.

- "Vi kan se en klar udvikling, hvor danskerne i stigende grad efterspørger økologiske varer. Derfor er det glædeligt, at Kiwi nu yderligere udvider sit økologiske sortiment. Det har stor betydning for salget af økologi, at der er et bredt udvalg af de økologiske varer i butikkerne. Og nu bliver det endnu mere attraktivt at være økologisk forbruger i Kiwi," siger Henrik Hindborg, markedschef i Økologisk Landsforening, i en pressemeddelelse.

Den seneste optælling fra analysefirmaet Nielsen i discountmarkedet viste, at Kiwi, inden den forestående udvidelse af det økologiske sortiment, har mellem otte og 19 pct. flere Ø-mærkede varer end de øvrige af landets discountkæder.

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic