Topnyheder

Dyrlæge anholdt - mistænkt for at gemme heroin i hundehvalpe


Politiet i Spanien har anholdt en dyrlæge fra Venezuela for at udlevere ham til myndighederne i USA til retsforfølgelse. Her er han efterlyst grundet mistanke om at have smuglet heroin fra Colombia til USA ved at putte det ind i hundehvalpe. Det skriver CBS News.

Ifølge spansk politi havde efterforskere fra Colombia helt tilbage i 2005 fundet 6,6 pund (ca. 450 g) heroin i tre hundehvalpe under en ransagning af den anholdtes dyrlægeklinik.

Den 33-årige person blev anholdt i Spanien for to år siden, men blev siden løsladt, mens en domstol behandlede udleveringssagen.

Ifølge anklagerne skulle manden angiveligt have været med i en større bandeenhed, som smuglede flydende heroin fra Colombia til USA ved at gemme det inden i hunde.

En talsperson for spansk politi fortæller, at den anholdte har boet i Spanien de seneste otte år, hvor han har arbejdet som dyrlæge for to firmaer. Han er ikke noteret for narkosmugling, mens han har boet i Spanien.

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic