Topnyheder

Pindsvin fundet mishandlet på legeplads i Hvidovre


Det lille pindsvin døde efter sine skader, der er forvoldt med en spids genstand. Foto: Britt Bovien/Facebook

Et pindsvin, der tirsdag blev fundet blødende på en legeplads i Hvidovre, er død af sine skader, som viser sig at være forvoldt af mennesker.

Facebook-brugeren Britt Bovien forklarer omstændighederne i en Facebook-opdatering, der allerede blevet delt over 6.300 gange.

Hun fortæller, at hun og resten af personalet ved en unavngiven børnehave i Hvidovre mødte ind på arbejde tirsdag, hvor de fandt cigaretskodder, skodder fra joints, menneskeafføring samt en pose med rester af hash. Derudover fandt nogle af børnene et pindsvin, der lå helt stille med blod omkring sig. Der var desuden blod på en væg, ved en rist foran døren og på fliserne.

"Han er stadig i live, bevæger sine små poter. Vi tager ham op og pakker ham ind i tæpper. Han bløder fra sit ansigt og gør ikke modstand," skriver hun og tilføjer senere i sin opdatering:

"Blode på væggen fortæller en grufuld og modbydelig historie."

Pindsvinet bliver straks kørt til organisationen Pindsvinevennerne, som bringer ham videre på Kongelundens Dyreklinik. Han er i chok, men bliver behandlet - desværre forgæves. Mistanken om, at det er mennesker, der har forvoldt skaderne, bliver desuden bekræftet. Det viser sig, at pindsvinet er blevet stukket med enten en syl eller skruetrækker.

"Jeg er målløs og forfærdet over tankeløsheden og den manglende empati," skriver Britt Bovien og fortsætter:

"Det skræmmer mig, at der findes mennesker, som uden sympati eller empati kan behandle et lille levende væsen med så lidt respekt."

ANNONCE