Topnyheder

Kinesisk betjent anholdt for krybskytteri


Byen Tianjun er markeret med rødt. Øverst til højre er et kort over Kina, og den lysegrå markering er regionen Qinghai, hvor byen Tianjun ligger i den nordlige del.

En betjent fra Kinas nordvestlige provins Qinghai er søndag blevet anholdt mistænkt for at stå bag krybskytteri af truede dyr. Det skriver det kinesiske nyhedsbureau Xinhua.

Betjenten, der er chef for Longmen Township Police Station i amtet Tianjun er også blevet afskediget fra sit job, oplyser kilder fra amtsrådet.

Fredag begyndte der at sprede sig påstande på det Twitter-lignende medie Sina Weibo, hvor det blev påstået, at politi fra Longmen var krybskytter, og billeder viste angiveligt, at der på stationen blev opbevaret dræbte truede dyr, bl.a. af en specifik gazelle-art, der kun findes i Kina.

Tidligere i denne måned blev fire betjente fra den sydafrikanske by Middelburg anholdt også mistænkt for at være indblandet i krybskytteri - i dette tilfælde drab på næsehorn.

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic