Topnyheder

Tørkeramt Californien strammer regler: Mindre vand i toilettet


Det tørkeramte Californien, der i sidste uge indførte restriktioner på vandforbruget, har nu strammet reglerne yderligere.

Det har medført strengere krav for, hvor meget vand, der må løbe gennem toiletter, urinaler og vandhaner. De bliver dog først implementeret i 2016. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

"Set i lyset af Californiens nuværende tørke, må vi bruge vandet så effektivt som muligt. Det er et skridt i dén retning at opdatere vores minimumstandarder for toiletter, urinaler og vandhaner," siger kommissær Andrew McAllister.

Reglerne vil gælde for den fremtidige produktion i vvs-industrien, som betyder, at standarden for produkternes vandgennemstrømning per minut skal være lavere, end den er i dag.

Californien befinder sig lige nu i en tørke på fjerde år, der betegnes som den værste tørke i staten i 1.200 år.

Billedet til venstre er fra januar i år og er et eksempel på tørken. Det viser vandreservoiret i Lake County, som forsyner Yolo County.

Når der ikke er tørke, vil vandet fylde dobbelt så meget på billedet og indeholde 10 gange mere vand, end det er tilfældet nu.

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic