29 Nov 2019

Sammen med World Animal Protection har rejseportalen Airbnb udarbejdet en dyrevelfærdspolitik. Den råder til, at man oplever vilde dyr i naturen.

Folk skal...

3 Jun 2019

Har man en nedgravet trampolin i haven, skal man løbende tjekke, om der er faldet et pindsvin ned i hullet. Pas også på med plæneklipperen.

Plæneklippere og...

1 Jun 2019

Cirkuselefanternes fremtid er uvis, fordi valget blev udskrevet, inden en aftale om eksotiske dyr i cirkus nåede at blive omsat til lov. Dyrenes Beskyttels...

30 May 2019

Et værktøj til at måle CO2-udledningen bliver nu relanceret - det giver kommuner mulighed for at opgøre deres klimabelastning mere ensartet.

Det skal være n...

4 May 2019

På blot ét år er antallet af miljøcertificerede produkter steget med 17 pct. Stort set alle danskere kender nu Svanemærket, viser en ny undersøgelse.

Miljøc...

3 May 2019

Ænder og andre dyr har generobret det, vi har taget fra dem - nemlig naturen. De kan derfor godt stifte familie på altaner og i baggårde, lyder det fra Dyr...

17 Feb 2019

Æbler i haven kan hjælpe solsorten med at finde føde i de kolde, snefyldte måneder. Undgå dog at lægge alle æbler i en bunke, da det kan skabe konflikter.

D...

21 Dec 2018

En gennemgang af flere studier viser, at klimaaftrykket fra den økologiske produktion er på samme niveau som den konventionelle. Samtidig har den økologisk...

21 Dec 2018

EU forbyder skadelig kemi i flere hverdagsprodukter, bl.a. på grund af cocktaileffekter. Fødevareindustrien går dog fri af forbuddet.

For første gang i hist...

10 Dec 2018

Medmindre investeringer i klimatilpasning styrkes betydeligt, vil sygelighed og dødelighed fra varmere vejr og ekstreme vejrhændelser stige, viser en ny ra...

Tidligere >

Please reload

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic