Bliv annoncør på Globalen

Globalen er et af de få grønne nyhedsmedier i Danmark: Fokus er udelukkende på dyrevelfærd, klima og miljø, og herunder indgår forbrugsstof og bæredygtighed.

Der ses en stigende bevidsthed i de danske forbrugere på bæredygtige og etisk forsvarlige produkter, og Globalen kan derfor være bindeled mellem annoncører med samme etiske fokus og de bevidste forbrugere.

Der vil kun være få annoncer på Globalen, så der er større chance for, at de vil være mere iøjnefaldende og ikke forsvinder i mængden. Idet Globalen er et nichemedie, vil det også være lettere at målrette annoncerne.

De fleste besøgende kommer ind på siden fra søgemaskiner og sociale medier og derfor direkte ind på den enkelte artikel. Ønsker man sin annonce vist i toppen af hver artikel, koster det 400 kr. ekskl. moms om måneden*, men størrelsen på annoncen og placeringen på siden aftales, så det imødekommer annoncørens behov.

Kontakt henrikhindby@globalen.

*Prisændringer varsles en måned forinden.

Antal brugere

Globalen har ca. 50.000 brugere og 75.000 sidevisninger om året. Mediet er til stede på både Facebook, Twitter og LinkedIn.

Demografi

Ifølge Facebooks brugeranalyse er Globalens følgere 65 procent kvinder og 35 procent mænd primært i alderen 25-54.

Kort om Globalen 

Stiftet i marts 2015. I 2016 vandt Globalen Vitapus' Miljøprisen, blev nomineret til en Green Award og omtalt på fagbladet Journalistens hjemmeside.