Please reload

Seneste

Global rejseportal opfordrer turister til at boykotte elefantridning og selfies

November 29, 2019

1/4
Please reload

Topnyheder

Krybskytter har dræbt tre personer i jagten på stødtænder

26/4/2016

Krybskytter formodentlig på jagt efter elefanters stødtænder har i DR Congos park Garamba skudt og dræbt tre parkbetjente og såret yderligere to, herunder den svenske parkbestyrer.

 

Amerikanske soldater i nærområdet kom til for at evakuere de nødstedte, og da de ankom fandt de en af de omkomne parkbetjente - de to andre døde efterfølgende af deres kvæstelser. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

 

- Parkbetjente sætter hver eneste dag deres liv på spil og er under belejring i Garamba, hvor de beskytter elefanterne fra stærke og militariserede krybskyttestyrker i Garamba, siger chefen for organisationen African Parks, Peter Fearnhead.

 

Garamba kom i 1980 på FN's Verdensarvliste.

 

Sidste år blev otte personer dræbt i Garamba af krybskytter. Omtrent 30.000 elefanter bliver dræbt hvert år, hvorefter deres stødtænder sælges på det asiatiske marked.

 

Af: Henrik Hindby Koszyczarek

henrikhindby@globalen.dk

Please reload

ANNONCE

ANNONCE

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic