ANNONCE

Nature-Baby kvadrat.jpg

ANNONCE

_kofamilien_banner_Partnerads4.jpg
  • Henrik Hindby Koszyczarek

Klimaprofessor på indkøb: Sådan spiser du mere klimavenligt


Klimakorrespondenten Lærke Taidal har inviteret klimaprofessor Jørgen E. Olesen med i supermarkedet for at lære at købe klimavenligt ind. Få hans tip her.

Tre ton CO2 udleder Klimakorrespondenten, Lærke Taidal, hvert år med sin mad. Det er cirka dobbelt så meget, som vi hver især må udlede i alt i 2050 ifølge FN’s Klimapanel.

Jørgen E. Olesen, professor i landbrug og klima på Aarhus Universitet, er da heller ikke imponeret over hendes madvaner, der bl.a. indeholder klimatunge ingredienser som oksekød, ris og fløde. Heldigvis kan de erstattes med langt mere klimavenlige alternativer, og man behøver ikke gå helt vegansk for at gøre en forskel. Hør hvor meget man kan mindske klimabelastningen fra sin mad i podcast #2:

Missede du podcast #1, kan du høre den her.

Klimakorrespondenten er et journalistisk projekt af freelancer Lærke Taidal. Hun har indgået et samarbejde med Globalen, der løbende vil bringe en række af hendes klimarelaterede

podcasts på globalen.dk. De kan også findes på iTunes, Soundcloud og Facebook.

#klima #Klimakorrespondenten #indland #arkiv

69 visninger

Globalen.dk, stiftet i marts 2015, er et nyhedsmedie, der har fokus på dyrevelfærd, klima og miljø fra både ind- og udland. Globalen er også tilgængelig på Facebook og Twitter samt optimeret til smartphones. 

Hent også app'en Globalen, der virker til Android.

© 2015 by Globalen / Henrik Hindby Koszyczarek

Kontakt: henrikhindby@globalen.dk

 

Nyhedsfeeds udviklet af: http://feed.mikle.com/

Find Globalen på:

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic