Miljø

21 Nov 2019

Administrerende direktører verden over er enige om, at virksomheders bæredygtighedsindsatser ikke leverer nok for at nå FN's bæredygtighedsmål.

Der er...

4 May 2019

På blot ét år er antallet af miljøcertificerede produkter steget med 17 pct. Stort set alle danskere kender nu Svanemærket, viser en ny undersøgelse.

M...

31 Mar 2019

En rapport, der sammenfatter forskningen inden for klima og miljø, advarer om hidtil usete udfordringer, der kan ramme verdenssamfundet på alle niveau...

11 Jan 2019

Ingen anden produkttype førte til så mange advarsler fra myndighederne som legetøj det forgangne år. Selv legetøj med CE-standarden brød reglerne.

Det...

21 Dec 2018

EU forbyder skadelig kemi i flere hverdagsprodukter, bl.a. på grund af cocktaileffekter. Fødevareindustrien går dog fri af forbuddet.

For første gang i...

28 Nov 2018

Ny forskning viser en stærk sammenhæng mellem forurening fra dieselbiler og hæmmet lungevækst hos børn. Det øger risikoen for en for tidlig død.

Lever...

10 Oct 2018

Hvis kloden skal kunne brødføde fremtidens befolkning, og den globale opvarmning begrænses, skal vi spise overvejende plantebaseret, viser det hidtil...

8 Oct 2018

Danmark og andre EU-lande vil gøre Europas vognpark grønnere. Men bilindustrien kæmper imod. "Bilindustrien kæmper imod med næb og klør, hver gang kra...

28 Sep 2018

I et åbent brev forsøger 200 personer, heriblandt en række forskere, at råbe verdenslederne op, så vi undgår en "global katastrofe".

Både forskere, fil...

5 Jul 2018

Døde zoner i Østersøen har bredt sig til et omfang, der ikke er set lignende i mindst 1.500 år, viser et nyt studie. Forskerne mener, at det udbredte...

Tidligere artikler >

Please reload

Seneste
Please reload

Arkiv