Dyrevelfærd

Seneste

November 29, 2019

Sammen med World Animal Protection har rejseportalen Airbnb udarbejdet en dyrevelfærdspolitik. Den råder til, at man oplever vilde dyr i naturen.

Folk skal lade være med at tage selfies med vilde dyr,...

October 18, 2019

Efter at have gennemlæst 98 studier er forsker Lynne Snedon overbevist: Fisk føler smerte mere eller mindre på samme måde som mennesker.

Der er ikke længere tvivl om, at fisk kan føle smerte.

Det mener...

DEBAT: Hvorfor må den ene art gerne udsættes for lidelse og smerte, mens den anden ikke må?

"Tiden er løbet fra, at vilde dyr optræder for mennesker, vi vil hellere se dem i mere naturlige omgivelser,...

September 16, 2019

Nye skjulte optagelser hos en svineproducent har fået Tesco til at stoppe samarbejdet. Det er tredje år i træk, at optagelser viser kritisable forhold hos producenten.

Videooptagelser hvor grise bliver...

July 13, 2019

Et nyt studie viser empatiske tegn blandt geder, og kan ifølge en af forskerne bag betyde, at vi bør gentænke vores måde at holde dyr på i landbruget.

Geder er i stand til at tolke og reagere på hinand...

June 3, 2019

Har man en nedgravet trampolin i haven, skal man løbende tjekke, om der er faldet et pindsvin ned i hullet. Pas også på med plæneklipperen.

Plæneklippere og huller under trampolinerne kan være dødsfæld...

June 1, 2019

Cirkuselefanternes fremtid er uvis, fordi valget blev udskrevet, inden en aftale om eksotiske dyr i cirkus nåede at blive omsat til lov. Dyrenes Beskyttelse håber, at elefanterne ikke bliver glemt.

Sam...

May 3, 2019

Ænder og andre dyr har generobret det, vi har taget fra dem - nemlig naturen. De kan derfor godt stifte familie på altaner og i baggårde, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.

Har man en altan på sin ejen...

April 25, 2019

Marsvin og andre kæledyr kan hjælpe med at styrke hjerneskadede patienters sociale og følelsesmæssige kompetencer, viser ny forskning.

Mennesker, der pådraget sig en hjerneskade, kan have problemer med...

February 17, 2019

Æbler i haven kan hjælpe solsorten med at finde føde i de kolde, snefyldte måneder. Undgå dog at lægge alle æbler i en bunke, da det kan skabe konflikter.

Det kolde vejr kan få stor betydning for haven...

Arkiv >

Please reload